top of page

L'Escola de Música de Benifaraig culmina el PIE amb l'alumnat del CEIP Manuel González Martí

Els divendres 27 de maig i 3 de juny de 2022, professorat de L'EMB ha realitzat el taller “Juguem amb la Música Tradicional" dintre del projecte d'innovació educativa que han desenvolupat durant aquest curs escolar 2021/22.

La primera sessió es va desenvolupar al propi centre educatiu, on l'alumnat d'infantil i el primer cicle de primària van gaudir d'una formació de jocs tradicionals vinculats amb l'element vehicular i de major transmissió en els nostres pobles, la música tradicional.


És aquest recurs, l'element vehicular que s'ha utilitzat en el projecte d'innovació educativa relacionat amb cadascuna de les competències que l'alumnat tant del CEIP com de l'EMB han desenvolupat.


El segon torn es va desenvolupar fora del centre, al carrer Llosa del Bisbe, de Benifaraig.

I és que els jocs emprats tenen el seu context en els carrers, ja que era habitual jugar en ells. També la música ha estat el conductor en aquesta jornada.


Des de la direcció del projecte i la coordinació junt amb el professorat implicat s'ha valorat molt positivament el desenvolupament de les activitats que han donat forma al PIE. Tant mateix, la societat musical titular de l'escola de música s'evidencia com un element vertebrador entre l'escola pública i el nostre poble, Benifaraig.




10 visualizaciones0 comentarios
bottom of page