top of page
DSC_0066.jpg

Banda de Música

La Banda de Música de la Societat Musical de Benifaraig és la secció artística més important d'aquesta. En ella participen els músics de la societat que formen la major part de la societat musical.

La banda ha realitzat nombroses actuacions i concerts, cal destacar les campanyes Retrobem la nostra música, campanya d’intercanvis musicals, activitats comarcals que realitza anualment, a més de participar en diversos festivals, i a més, en els concerts al palau de la música de València amb motiu del 1r i 5é aniversari i el concert al Palau de Les Arts del 10é aniversàri.

 

Ha participat als anys 2016, 2018, 2021 i 2023 al Certamen de la Diputació de València que organitza l’excel·lentíssima Diputació de València aconseguint un segon premi en la seua secció quarta als any 2016, 2018i 2021 i un primer premi al 2023.

 

Va participar a l'any 2019 al Certamen Nacional de Bandes de Música de Colòmbia com a banda convidada, en representació d'Espanya.

 

Participa activament en la vida cultural del poble, organitza diferents concerts i audicions, a més manté una escola de música reconeguda per la Generalitat Valenciana com a centre docent, on l’alumnat gaudeix de l’ensenyança de nombroses especialitats instrumentals i de diferents conjunts instrumentals destacant la Banda Jove.

Guardons i reconeixements (70 x 15 cm).png
bottom of page