top of page

L'alumnat dels Pobles del Nord es dona cita al III Concurs d'Intèrprets Novells

El passat dissabte 6 de maig de 2023 l'alumnat dels Pobles del Nord es va donar cita al CEIP Manuel González Martí, on es va celebrar la tercera edició del Concurs d'Intèrprets Novells que organitza la Junta Municipal dels Pobles del Nord de l'ajuntament de València.


Audició al III Concurs d'Intèrprets Novells dels Pobles del Nord

El projecte cultural té com objectiu complementar la formació artística de l'alumnat dels Pobles del Nord de València a més de donar una formació específica en la preparació de probes d'accés o certificacions al conservatori.


L'Escola de Música i Arts Escènqiues Pobles del Nord (www.emaepn.com) ha participat preparant el seu alumnat per a la fita. Han estat un total de 35 alumnes repartits en les 3 seccions en les que es divideix el concurs depenent del nivell de les obres interpretades.


Cal destacar que l'organització dona suport als participants amb un obsequi per valor de 50€ en material musical, a més de la dispossició d'un pianista acompanyant per a tot l'alumnat quer ho precise. En aquest cas i repetint com a l'edició anterior ha estat com a pianista acompanyant Alejandro Espina, un jove músic d'una gran qualitat artística i humana.


Algunes de les actuacions del III Concurs d'Intèrprets Novells dels Pobles del Nord

8 visualizaciones0 comentarios

Comments


bottom of page